Pesquisar no site

Contato

Temperat Da Casa
rua Lauro Tavares Rodrigues, 345
curitiba
81720020

4196155918

dacasatemperos@hotmail.com

Beef 
 
  • . Fregir la carn a la paella amb un fons gruixut - i barrejar la mantega i un rajolí d'oli per fregir. 
  • No perforar la carn durant la cocció, en cas contrari, perdrà el suc natural i, finalment, ressecat. Per girar, utilitzeu pinces o simplement punxar la forquilla a la cantonada. 
  • Escampar al forn ia la graella, just a temps per preparar-se. Això és perquè els estreps Eve deshidrata la carn, endurir. 
  • Remullar la carn amb el suc de pinya - pot utilitzar fulles de papaia llet també. Aquesta espècie abans. 
  • No afegiu aigua freda en guisats. Qualsevol líquid ha de ser preescalfat. 
  • Afegir el bicarbonat de soda bullida, principalment costella, múscul, llangardaix i matalàs dur. Només un condiment cullereta. Si no enfornar, utilitzeu pols de coure o vinagre amb oli d'oliva. I refrigeri. 
  • Cuini tota la peça en la cervesa: necessitarà una llauna per cada lliura de carn. 
  • Submergeixi el fetge de res en suc de taronja. En pocs minuts s'elimina l'acidesa de la carn. 
  • Deixa la sal de la salsa de barbacoa, llimona, suc de taronja i cua a força de soda. 
  • Enfornar la carn amb el greix cap amunt: l'estratègia evita la pèrdua d'humitat natural.
  • Utilitzeu sempre COMPLETA condiment CASA AL FORN A SAL GROSSA ÚS TREMPAT PER BARBACOA CASA 
 
  Pollastre 
 
  • . Raspall de pollastre rostit amb mantega, margarina o oli, sinó també servir. A continuació, només cobrir amb paper d'alumini i poseu al forn per coure. 
  • Preparar un brou de verdures. Quan bulli, afegir el pit de pollastre, espera un minut, apagar el foc i deixar en remull durant dos minuts. 
  • Deixeu marinar la carn en salsa de soja amb llet de coco i prengui només l'endemà. 
  •  Afegir mig got de cervesa lleugera en els condiments. Val la pena afegir una mica de vinagre, vi blanc o conyac, deixant la resta de la carn. 
  •  Condimentar amb vinagre: vinagre després de descansar almenys durant una hora, la carn guanyarà un sabor especial. 
  • Poseu una mica de pols de coure a espècia per estovar la carn. El bicarbonat de sodi també treballa. L'ÚS DE LA CARN DE POLLASTRE condiment CASA ESPECIAL DE POLLASTRE, un sabor únic 
 
  Porc 
 
  • . Deixeu que la carn macerar dotze hores submergides en el condiment és mínima. I afegir una mica de vi blanc sec. 
  • S'enforna la carn de porc en el "alè": emboliqui la cassola amb paper d'alumini, sense deixar buits, i enfornar (a baix). 
  • Embastar el pernil amb la salsa. La carn també ha de ser embolicat en paper d'alumini. Igual que la carn, pugi el greix, de manera que penetra en les fibres. 
  • Afegir el suc de taronja en aquell temps, ja que suavitza qualsevol tipus de carn de porc. 
  • . porcs de carn són deliciosos amb CASA condiment ESPECIAL PER LA CARN DE PORCS 
 
   Peix 

 

  • . Prengui el cap només després de la cocció, en cas contrari la part tallada quedarà sec i dur. 
  •  Remullar en llet abans de condiment durant uns minuts. Si el peix es congela, descongelar directament a la llet, per la qual cosa rebrà el gust fresc. 
  • . INDEPENDENTMENT DE LA FORMA DE PREPARACIÓ DELS PEIXOS, ÚS I ABÚS DE LA CASA ESPECIAL PER AL PEIX condiment 

Novidades

Consells d Da Casa

04/10/2014 23:31
. Raspall de pollastre rostit amb mantega, margarina o oli, sinó també servir. A continuació, només cobrir amb paper d'alumini i poseu al forn per coure

dicas Da Casa

04/10/2014 23:28
. Não espete a carne durante a fritura, senão, ela perderá o suco natural e acabará ressecada. Para virar, use uma pinça ou espete o garfo apenas no cantinho.  

 

Història 
                                             
Les espècies són les espècies (condiments) s'utilitzen a la cuina per proporcionar diferents sabors en els aliments. Algunes espècies també eren, i segueixen sent, utilitzades en la fabricació de cosmètics, olis i medicines. Els principals són: el pebre, el gingebre, el clau d'olor, la canyella, la nou moscada, safrà, cardamom i herbes aromàtiques. 
 
En el moment de les grans navegacions i descobriments (XV i XVI) van ser molt apreciats a Europa perquè no podien ser conreades en aquest continent a causa del clima. El sorgiment de la burgesia també va augmentar la demanda de béns de consum discrecional en el moment, com, per exemple, les espècies. 
 
Al segle XV, els mercaders de Venècia i Gènova, ciutats italianes, tenien el monopoli d'aquestes espècies. Comprat a l'Orient, especialment a l'Índia i la Xina, i es ven amb alt percentatge de guany en el mercat europeu. Aquestes espècies van ser portats a Europa per la ruta mediterrània, dominada pels comerciants italians. 
 
Al segle XVI, els portuguesos van descobrir una ruta alternativa per arribar a aquest, navegant per la costa africana. Va començar a comprar espècies directament a la font i va prendre el monopoli dels italians. Carabelas portugueses van arribar a Europa carregats d'espècies, que es van vendre a alta taxa de guany. Portugal va esdevenir una potència econòmica de l'època. 
 
 
Condiment és el nom donat al conjunt de condiments, la funció és millorar el sabor del plat i més tard es va identificar algunes funcions terapèutiques. Exemples de mescles de condiments, canyella, coriandre, anet, all, llorer, pebre i julivert