Pesquisar no site

Contato

Temperat Da Casa
rua Lauro Tavares Rodrigues, 345
curitiba
81720020

4196155918

dacasatemperos@hotmail.com

Serviços

El Bou permet 24 tipus de talls entre els quals es consideren "primera" i "segona". Aquestes qualificacions són generats pels talls; El valor nutricional és el mateix. La seva carn és una bona font de proteïnes, fòsfor, ferro i vitamines del complex B. l'edat del bestiar sacrificat influeix en el sabor i la textura de la carn, encara que molt depèn de la suavitat de la cort i com es crea el "bou" (si està confinat , en les pastures pla o muntanyós, tipus de menjar, etc) 
 
 
 
1.Pescoço 
Té molt teixit connectiu i greix, requereixen una cocció perllongada. És considerada la "tercera". 
 
 
2 acemos 
Carn "segon", relativament prim, que pot entrar cuit, al forn, saltat, o preparat en filets o sòl. 
 
3 Noix o entrecorte 
Carn "segon", relativament prim, que pot entrar cuit, al forn, saltat, o preparat en filets o sòl. 
 
 
4 Sirloin 
També conegut com el filet de llom. Molt suau, però prima és el seu exterior mostra gruixuda capa de greix. Llueix molt bé barbacoa, rostit i fregit. Està feta amb la carn de cavall tradicional (amb ou fregit) o presentada com "barbacoa" en diversos restaurants. Filet tall de primera de carn de res, està al costat del filet mignon. 
 
 
5 Filet Mignon 
És extremadament suau, tendra i sucosa, però no molt saborós, sempre demana un bon acompanyament salsa. Pes mitjana: 2 lliures. Ideal per grans bistecs (tournedores), va servir per assenyalar o poc cuita. França té dos talls realitzats amb aquesta peça: Tournedo, alts i talls més gruixuts, i el medalló, més prim embolicat amb una tira de cansalada. És al llarg de la part posterior del bou. 
 
 
6 Picanha 
Sencer o en filets, la carn és molt tendra i sucosa i no pot faltar en la graella d'una bona barbacoa. Però també es pot preparar al forn, fregit, a la graella o al forn. La part més primerenca és la punta. Per comprar-lo, no deixi ris. Ha de tenir no més de 25 polzades de llarg i pes ideal és 1 lliura a 1.500 grams, i té un "marbre", és a dir, els aspectes intercalats amb greix. Si vostè pesa més vostè haurà de pagar una part del matalàs dur i la peça no tindrà suavitat uniforme. 
 
 
7 Alcatra 
"Primeres" fibres toves, un dels campions en la preferència dels brasilers, aquesta carn és també un dels més nobles. Tota la peça de cuadril, situat a la part posterior del bou, deixant altres talls també apreciat, com el filet i el tri-tip. S'utilitza principalment per fer filets i graellades, però és el mateix èxit a rostit i la safata d'enfornar. 
 
 
8 de Titty Rump 
Pres de tota la peça de la gropa és molt tendra i sucosa, de forma natural, la "primera". Bo per rostits, graellades i barbacoes en general. Amb un pes mitjana de 2 kg. 
 
 
9 Costella 
També conegut com estel i rostit. Envoltat d'os i greix, que és apropiat tant per a cuinat i enfornat per. És fibrós i requereix una preparació lenta, que pot arribar a 12 hores al "alè" de la graella, és a dir, lluny de les brases. 
 
 
10.Peito i pit amb os 
Està fet de pastrami, un experimentat servit a rodanxes molt fines, com carpaccio. Entre altres receptes, dóna lloc a "olla" tradicional cuinat a Argentina. Requereixen molt temps de cocció causa de la gran quantitat de músculs i fibres. Es tracta de "segona". 
 
 
11.Fraldinha 
Compost per la paret abdominal de l'animal, té fibres llargues, nervis i greix. La carn va ser una vegada considerat "segon". Molt consumit en barbacoes (talls llesques primes que van a la xarxa), pinxos, estofats i receptes com el llom a la Stroganoff. Petit, suau i sucosa. Situat al costat del bou. 
 
 
12 de punta d'agulla 
Considerat "tercer", es compon de l'última costella de bou. Pot ser de terra i quan sencer o en trossos, també demana una gran quantitat de temps de cocció. 
 
 
14.Patinho 
Tall "primer" amb fibres suaus. En fer filets tallats amb el gra no s'endureixi. També s'utilitza en picat i el plat com "gulash" hongarès cuinat. 
 
 
16 Lizard 
"En primer lloc", format per fibres llargues i primes, amb un fora de greix. També conegut com llangardaix ronda, Són Paulo, i l'armadillo llangardaix blanc. Carn dura, res sucosa, amb forma arrodonida (rodó o Són Paulo llangardaix llangardaix). En productes horneados, ha de ser ben gastat i pot fer farina farcits, pastanagues i salsitxes. Raw, tallat a rodanxes molt fines, té èxit com a carpaccio. Alguns utilitzen l'eliminació de tots els greixos i en rodanxes com "carns" utilitzant additius (químics o fruita), perquè el manteniment d'una mida proporcional. 
 
 
17,18 i 19 nuclis de la paleta Paleta 
Les potes davanteres del bou. Igual que els altres talls d'aquesta zona, la paleta és apropiada per a guisats, estofats i picat. La molla és més tendra i sucosa, com l'aneguet (de vegades fins i tot es venen com a tals). Bo per als rostits. 
 
 
21.22. múscul 
A vegades considerat "segon", de vegades un "tercer". Tallar amb os pren el seu nom dels ossos-buco, molt valorat en la gastronomia internacional, sobretot italià, on el seu preu és igual o superior a vegades filet mignon. Ideal per a sopes, brous i guisats. Ha d'estar al foc fins que estiguin toves. Shredded també es pot utilitzar en amanides fredes. És de gran sabor. 
 
 
23 topside 
També anomenada superestructura, es compon de fusta tova i dura amb greix i nervis, carn suau suculenta.Durante però no massa temps, era sinònim de carn per bistec. Pot ser empanat, embolicat, al forn o en forma de petxines de pelegrí. 
 
 
24 Termite 
És la gepa de bou zebú. En ella, fibra i greix s'entrellacen. És saborós i àmpliament utilitzat en la barbacoa. Però requereix un llarg temps de cocció. 
 
tail
Es compon de diversos ossos coberts de carn i greix, igual que tota la carn al llarg de l'os, molt saborós. És un membre de la principal plat típic "Cua de bou" en general se serveix amb créixens, les patates i les pastanagues. 
 
 
Altres "Corts" 
 
Depenent de la regió del Brasil encara hi ha altres "denominacions" i "nomenclatura" de certs "retallades", però jo personalment no ho he aconseguit "desxifrar" o comparar quina part del bou es refereix. Ells són: "Creu Machado", "filet especial", "Filet Carioca" i "Salsa Chupa". 
 
 
 
 
Els nens i les vísceres 
 
 
Fetge - utilitzat en el tall de carns i "esquers" per "guisats" com "la lisboeta de fetge" 
 
 
Brains - utilitzats i preparats de diverses maneres i han de ser frescos i no s'han de congelar, per tant, l '"absència" d'avui en dia es comercialitzen. 
 
 
Cor - cuinat o usada en guisats i plats típics de la regió i 
 
 
Bucho - utilitza guisats cuinats i "feijoada blanc" com "Callos amb mongetes blanques" o "el doble de la lombeira", i en tot això sempre acompanyat de diversos "carn" que s'utilitza en la feijoada. 
 
 
Ronyons - cuinats o utilitzats en guisats i plats típics de la regió i 
 
 
Melsa - xop i cuit o usada en certs plats i regional 
 
 
Guts - cuinats o utilitzats en certs guisats i plats i regional 
 
 
Mocotó - cuinat o usada en guisats i plats típics de la regió i 
 
 
Vergalo - cuinat o usada en guisats i plats típics de la regió i 
 
 
Testicles - cuinats o utilitzats en guisats i alguns plats típics de la regió i
 

 


 

Crie um site com

  • Totalmente GRÁTIS
  • Design profissional
  • Criação super fácil

Este site foi criado com Webnode. Crie o seu de graça agora!